Wie ben ik?

Al van kindsbeen af zag ik mijn moeder met veel overgave koken als we bezoek kregen of een feest hadden. Of het nu voor 4 of 40 personen was, steeds werd er een volledige, verse maaltijd op tafel getoverd. Van voorgerecht, soep, hoofdgerecht tot dessert!

Ik, Annick Peeters, vond dit zalig, hielp graag mee, en heb dit voorbeeld gevolgd…. Koken om mensen gastvrij te ontvangen…. Een fijn gevoel. Als buitenshuis werkende moeder met 3 kinderen ondervond ik geregeld dat het niet evident was dagelijks een verse maaltijd te bereiden, en dit bezorgde me soms een schuldgevoel. Daarom heb ik nu gekozen om gezonde gerechten te maken voor mensen met weinig tijd of zin in koken.

Concept

Hecht je belang aan een verse, gezonde en evenwichtige maaltijd dan kan je aankloppen bij Appetijd. Eten ‘afhalen’ en weten dat het vers bereid werd, zonder bewaarmiddelen, dat is mogelijk, en gemakkelijk! Degelijke gerechten, duidelijk van smaak, simpel maar rijk! Ons aanbod bestaat uit soepen, pasta-sauzen, maaltijdsalades, stoofpotjes en éénpansgerechten.

Appetijd hecht ook veel belang aan het ecologische aspect en werkt daarom met seizoensgebonden producten van lokale tuinders. Ook het verpakken van onze gerechten trachten we milieu-vriendelijk te doen. Kom je afhalen en verkies je ‘verpakkingsvrij’… geen probleem, breng gerust je eigen pot/schaal/schotel mee.

Zelf verpakken we onze gerechten in glazen bokalen of bio-afbreekbare materialen.

Hoe werkt het?

Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er vers gekookt: een soep en een hoofdgerecht (maaltijdsalade, stoofpotje, éénpansgerecht) Elke woensdag verschijnt het menu voor de 2 volgende weken.

Bestellen kan je tot uiterlijk 16u, op maandag voor de gerechten van woensdag.

Op woensdag voor de gerechten van vrijdag en op vrijdag voor de gerechten van maandag.

Er zijn 2 gerechten die altijd verkrijgbaar zijn, bovenop het aanbod van het menu: De Preibetovering-soep en de Bolognese-saus met veel groenten op z’n Appetijds.

Afhalen kan tussen 15.00 u en 19.00u op maandag, woensdag en vrijdag. Ook op dinsdag en donderdag kunnen gerechten afgehaald worden, maar, die zijn dan van de dag voordien, koel bewaard.

Leveren in Duffel kan gratis vanaf een bedrag van 20 euro, na 16.00u. Buiten Duffel wordt geleverd bij een minimum aankoopbedrag van 20 euro. De leveringskost is in functie van de afstand tot Appetijd:

  • 10-15 km: 10 euro
  • 15-20 km: 15 euro
  • > 20 km….. geen levering…..

Voor bedrijven (binnen en buiten Duffel) kan een vast levermoment afgesproken worden.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.